· 

MERRY CHRISTMAS!!!

Het is december! Wij kijken terug op het afgelopen jaar, waarin God zoveel bewogen heeft.

 

Een van de hoogtepunten van het afgelopen jaar is natuurlijk het uitbrengen van ons eerste muzieknummer (single) The Call! Verder kijken we terug op een seizoen waarin we diverse creatieve workshops hebben mogen geven. Getuigenissen volgen binnenkort op Social Media. Als afsluiter van het seizoen hielden we in juli een expositie en fellowship met kunst en muziek van de studenten.

 

De afgelopen tijd  hebben we studenten zien groeien in aanbidding en tijd in intimiteit met God in de Art Centre. Dit is het hart van Royal Increase en een mooie bemoediging voor jullie allemaal in deze Kersttijd!

 

We kijken uit naar 2023: In Februari starten we met nieuwe Workshops en zullen we weer maandelijks Fundamental Days organiseren. Deze wil je niet missen!

Write a comment

Comments: 0