Creatieve outreach

Worshipavond en Outreach
Creatieve outreach · 24. March 2022
Zaterdagavond was weer mooi moment met elkaar worshippen. Gods aanwezigheid voelbaar en iedereen was een levende steen die God gebruikte ter eer en glorie van Zijn naam. Een aantal bleven binnen worshippen en een aantal gingen naar buiten om het evangelie te delen. Op naar de volgende Worship en Outreach avond!
Outreach bij Atro TV - Zwijndrecht
Creatieve outreach · 16. December 2021
Met de Royal Increase band zijn we met 8 getuigenisliederen op de radio geweest, waar we tussendoor vertelde wat God in ons leven heeft gedaan. Dit was donderdag 16 december in de studio @ ATRO TV. Het was een bijzondere middag waar we een getuigenis van Jezus mochten zijn!

Openfield Worship Outreach Dordrecht
Creatieve outreach · 13. June 2021
Heerlijk hebben we in het brandende zonnetje God aanbeden in het Park waar we met muziek Zijn Koningkrijk mochten brengen en de vrede van Zijn aanwezigheid mochten ervaren.
Uitnodiging Openfield Concert
Creatieve outreach · 01. May 2021
Wij gaan een openfield concert geven op zondag 13 juni, je bent van harte uitgenodigd! We hopen je daar te zien.

Worship Outreach in de sneeuw
Creatieve outreach · 19. February 2021
Met evangelisten en onze RI Collective op pad om samen Jezus te aanbidden in de sneeuw. De sloten waren vol met schaatsers en we konden hen het evangelie delen. Een aantal kinderen kwamen meezingen en we hebben zelfs nog een verzoeknummer gedaan: "God is fighting for us".
Creatieve Worship Sessie @ Atelier
Creatieve outreach · 15. January 2021
Vandaag hebben we een prachtige 60 minuut durende worship sessie gedaan in combinatie met profetisch schilderen. Het is geweldig om te merken dat de Geest liederen in ons op laat borrelen die nooit eerder zijn gezongen. Het was een mooie dag!