muziekproductie

Video met Songteksten op Youtube
muziekproductie · 09. November 2022
Ben je benieuwd naar de boodschap van ons nummer The Call? Wij hebben een Video samengesteld met de Songtekst in beeld. Het is ons gebed dat de tekst je mag raken en activeren om erop uit te gaan voor Jezus. Sing Along with the Church! In het Nederlands is dit de vertaling van het lied:
THE CALL: De wereld in
muziekproductie · 16. October 2022
Ons eerste nummer heeft een Soft Release gehad naar ons eigen netwerk en kerk familie. Veel enthousiasme en een aantal getuigenissen volgde al snel. Zo deelde iemand op dag 1 het lied met een collega op zijn werk en kon meteen het evangelie uitleggen. De Grote Release volgt later, volg ons op Instagram en via de website voor updates. Wij hopen dat jullie genieten van The Call en wij bidden dat het velen van jullie zal activeren. Mocht je het nog niet geluisterd hebben, The Call is beschikbaar op

Opname - The Call
muziekproductie · 07. September 2022
We hebben een geweldige tijd gehad met de twee daagse opname van het nummer The Call. Een oproep aan de kerk om gehoor te geven aan de grote opdracht van Jezus en mensen te vertellen over de Reddende kracht van God! Meer volgt nog.
Oefenen met de Royal Increase Band
muziekproductie · 02. December 2021
De Royal Increase band oefent wekelijks om op die manier Gods glory te plekken op de plekken waar zij komen.

Recording Lost Child - RI Collective
muziekproductie · 16. December 2020
Het lied - Lost Child geschreven door RI Collective, is vandaag opgenomen in de Jeruzalemkapel te Gouda. Het was een koude dag en de artiesten moesten flink strijden tegen te kou, maar waar de Geest van de Heer is daar is warmte! Het was een mooie dag!
Muziekopname voor Enough
muziekproductie · 20. November 2020
In samenwerking met het project Enough van Relational Mission, deed RI Collective een opname van liederen. Een leuke dag waar Gods Geest aanwezig was.